杜守帅-江南大学设计学院

副教授 | 江南大学设计学院副院长 博士 硕士生导师
tosyusui@gmail.com

研究方向:

城乡规划、环境设计、虚拟现实、历史街区保护

备注:

简介

杜守帅副教授,日本工学博士(日本文部科学省国费奖学金留学生),主修城市规划方向,致力于城市土地利用和环境变化的研究。现为日本建筑学会会员、城市规划学会会员、地理信息学会会员。回国工作后继续该领域的研究,现专注于城乡规划、环境设计和历史街区保护可视化研究。近年来发表高水平的学术论文10余篇,其中国外权威论文2篇,EI期刊论文1篇,核心期刊6篇。留学及工作期间,多次在日本建筑学会大会上演讲,积极参加各种国际学术会议,与同领域的各国专家进行交流。近两年还关注景观设计和新农村建设领域的相关研究。

Shoushuai DU

Associate professor, Doctor, School of Design, Jiangnan University

Main research direction:

Urban Design; ArcGIS; Historical Block Protection

DU Shoushuai, Associate professor, Du holds a PhD in Engineering from Oita University of Japan. He majored in urban plan, committed to the city land use and environmental change study. Now DU is the number of AIJ(Architectural Institute of Japan), CPIJ(The City Planning Institute of Japan) and GISA(GIS Association of Japan). Return to work he continues this research field, now focus on urban and rural plan and regional studies. During in study and work, he has internationally spoken on annual meeting of AIJ and actively participated in various international academic meeting and communicated to the same field experts in the world. He also pays attention to landscape research.